Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Rolada z parówki i sałaty"
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 53
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7145
Polecam.
Odsłon: 1640
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 81
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 53
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7145
Polecam.
Odsłon: 1640
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 81
Przepis dnia
Składniki
Bułeczkę zalej mlekiem. Kiedy namięknie, odciśnij, włóż do mięsa. Wbij jajko, wsyp obraną, pokrojoną cebulę.
Mięso przypraw solą, pieprzem. Parówki owiń sałatą lub kapustą włoską. 2Z mięsa uformuj prostokąt, ułóż parówki i zwiń w rulon. Obtocz w bułce tartej i obsmaż na oleju lub upiecz w piekarniku.
Porcje 5, 60 min, Cena 1,70 zł, Kalorie 280 kcalŹródło: Bella Relaks