Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny farsz z dodatkiem naleśnika i pieczarek w pikantnej przyprawie.
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 20
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 717
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3744
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 429
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2286
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 20
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 717
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3744
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 429
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2286
Składniki
1. Fileta kroimy na duże kawałki tak aby zrobić otwór.
2. Cebule obieramy, kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju.
3. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
4. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
Sposób przygotowania naleśników: 1. Do miski wsypujemy mąkę.
2. Dodajemy trochę cukru waniliowego. 3. Wbijamy jajko.
4. Dolewamy wodę i powoli mieszamy żeby nie powstały grudki. 5. Dolewamy mleko, mieszamy.
6. Smażymy naleśniki.
7. Na każdy naleśnik nakładamy farsz z pieczarek.
8. Ciasno zwijamy w roladki.
9. Roladki wkładamy w otwór mięsa. 10. Mięso doprawiamy przyprawą oraz solą. 11. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
12. Zapiekamy 35 minut w 180˚C. 13. Danie gotowe. 14. Smacznego.