Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Rolada z indyka z szynką"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 52
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 105
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 341
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 52
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 105
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 341
Składniki
Filet z piersi indyka oczyść, rozetnij na płat, lekko rozbij. Natrzyj solą i pieprzem, ułóż połowę szałwii.
Czosnek pokrój na plasterki, ser na kawałki. Czosnek ułóż na indyku, na nim plastry szynki, ser i resztę szałwii. Zwiń, zwiąż. Odstaw na kilka godzin w chłodne miejsce.
Mięso włóż do rękawa do pieczenia, wlej bulion. Piecz półtorej godziny w temp. 180°C.
Czas przygotowania 105 min, ilość porcji 16, cena za porcję 2,80 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie