Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Rolada z indyka z fetą"
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 115
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 14340
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 61
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 216
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 264
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 115
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 14340
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 61
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 216
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 264
Składniki
Fetę wymieszaj ze śmietaną i posiekanymi ziołami. Przypraw solą, pieprzem, ziołami prowansalskimi. Czosnek przeciśnij przez praskę. Filet rozetnij tak, by powstał duży płat.
Mięso posmaruj czosnkiem, posyp solą, pieprzem, ziołami prowansalskimi oraz słodką i ostrą papryką. Rozłóż farsz. Zwiń i obwiąż mocną nitką.
Musztardę wymieszaj z sokiem cytrynowym, dopraw ziołami prowansalskimi, słodką i ostrą papryką. Posmaruj mięso. Przełóż do brytfanki. Podlej wodą. Piecz godzinę w temp. 190°C.Źródło: Naj