Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rizotto jest na prawdę pyszne i bardzo sycące:)
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 182
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 599
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 69
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1569
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 182
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 599
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 69
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1569
Składniki
Ryż ugotować 10min. Osobno podsmażyć pokrojoną w kostkę cebulę,dodać pokrojoną paprykę i dalej podsmażać.Mięso i kiełbasę smażyć osobno potem zmielić. Ryż oraz cebulkę usmażoną ,mięso i wędlinę wymieszać i doprawić do smaku solą , pieprzem i wegetą ,jak lubimy magii też można dodać. Formę wysmarowanąa i posypaną bułką tartą wyłożyć masą,na wierzch położyć plasterki pomidorów.
Posypać serem startym na grubych oczkach i dać do nagrzanego piekarnika do 180st. Zapiec do roztopienia sera.
Smacznego życzę!