Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne nie tylko na obiad ale i kolację! Smak przypomina mi moje ulubione leczo! Ryż z warzywami to coś najlepszego!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1718
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 240
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 110
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1718
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 601
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 240
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 110
Składniki
Ryż opłukać kilka razy i ugotować na sypko w woreczku z mieloną słodką papryką. Filet z kurczaka umyś i pokroić w kostkę i przesmażyć na oleju. Do mięsa dodać przyprawę, a następnie odsączone z zalewy: groszek, kukurydzę i marchewkę. Chwilkę poddusić wszystko razem. Wszystkie składniki wymieszać i podawać z pieczywem.