Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie z suszonymi grzybami i warzywami. Aromatyczne i sycące
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 78
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 81
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5219
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 632
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 78
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 81
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5219
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 632
Składniki
Grzyby gotujemy na małym ogniu ok 30-40 minut. Po ugotowaniu kroimy je paseczki. Ryż gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu, ale do wody dodajemy połowę wywaru z wcześniej ugotowanych grzybów. Warzywa obieramy i ścinamy na tarce, cebulę kroimy w kostkę. Na oleju smażymy warzywa, dodajemy grzyby, ugotowany ryż a na końcu przecier pomidorowy i przyprawiamy do smaku.