Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 146
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 188
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 146
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 188
Składniki
Do miski wbijamy jajka. Wlewamy lekko ciepłe mleko. Wszystko miksujemy mikserem na małych obrotach.
Do miski dodajemy mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia i sodą. Całość ponownie mieszamy na gładkie ciasto.
Obieramy jabłka, kroimy w krążki i wrzucamy do ciasta.
Smażymy