Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Racuchy z dipem"
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 9
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 11
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 9
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 11
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Składniki
Różyczki kalafiora wrzuć na osolony wrzątek i gotuj 5-7 minut. Odcedź. Z każdej wykrój po jednym plasterku. Resztę rozdrobnij. Jajka rozmieszaj z mlekiem. Dopraw solą, pieprzem oraz gałką. Wymieszaj z rozdrobnionym lub rozgniecionym widelcem kalafiorem.
Na patelni rozgrzej olej. Układaj wykrojone plasterki, smaż chwilę. Następnie każdy zalej porcją ciasta. Smaż na złoty kolor. Podawaj z dipem ze śmietany, maślanki, soku z cytryny, soli, pieprzu i siekanego szczypiorku.Źródło: Świat kobiety