Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pyzy z fasolą - jasiem"
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 31
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 722
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3853
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 436
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2294
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 31
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 722
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3853
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 436
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2294
Składniki
Ziemniaki ugotuj w osolonej wodzie, odlej i utłucz. Dodaj do nich mąkę ziemniaczaną, pszenną, jajko i sól. Wszystkie dokładnie zagnieć.
Namoczoną i ugotowaną fasolę zmiksuj w blenderze.
Cebulę pokrój w drobną kostkę, po czym zeszklij na rozgrzanym oleju. Dołóż do niej zmiksowaną fasolę, wymieszaj i dopraw.
Z ciasta uformuj kule, ich środek wypełnij farszem i dokładnie je zlep. Wrzuć pyzy na osolony wrzątek. Gotuj kilka minut.
Danie podawaj okraszone drugą usmażoną cebulką.Źródło: Kurier TV