Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne, tradycyjne !
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 86
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 114
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 108
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 859
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 355
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 86
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 114
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 108
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 859
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 355
Składniki
Do miski wkładamy mięso, dodajemy posiekaną w drobną kostkę cebulkę, odsączona bułkę, jajko i przyprawy.
Dokładnie wszystko mieszamy ze sobą. Następnie tworzymy kotleciki o odpowiedniej dla każdego wielkości i grubości. Obtaczamy je w bułkce tartej i kładziemy na patelnie na rozgrzany olej. Smażymy na małym ogniu tak długo aż się ładnie zarumienią. Gotowe kotlety podaje z całymi zmiemniaczkami posypanymi koperkiem i dowolną surówką. Życzę Smacznego !