Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nazwa dania mówi sama za siebie :)
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 166
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 166
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Składniki
Karkówkę przyprawić pieprzem i solą, obtoczyć w mące i podsmażyć.Ogórki i umyte pieczarki pokroić w talarki. Cebulę pokroić w krążki.
W żaroodpornym naczyniu układać kolejno: KARKÓWKA + PIECZARKI + CEBULA + OGÓRKI
Zalewę z ogórków wymieszać z ketchupem i zalać składniki. Przykryć i wstawić do piekarnika na 180"C na ok.1,5 godziny