Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pulpety w sosie z papryką"
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5553
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 375
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 82
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5553
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 375
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 82
Składniki
Do mięsa wbij jajka. Dodaj bułkę tartą, bardzo drobno posiekaną cebulę, sól, pieprz i 4 łyżki wody. Dokładnie wyrób wszystko razem. Z masy uformuj małe pulpeciki. Gotuj je w bulionie przez 10 minut.
Na rozgrzanym maśle zeszklij drobno posiekany czosnek. Dodaj bulion, w którym gotowały się pulpety. Zagęść go mąką. Dodaj przecier. Gotuj 5 minut. Wrzuć pulpety oraz pokrojone w paski papryki. Gotuj wszystko na małym ogniu.Źródło: Takie jest życie