Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne danie,świetnie smakuje z ryżem i maślanką. Gotowe w pół godziny ;-)
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 57
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 108
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 346
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 57
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 108
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 346
Składniki
Mięso przyprawić solą i pieprzem,dodać jajko i wymieszać.Formować małe kuleczki i wrzucać do gorącej,osolonej wody lub rozmrożonego rosołu.Pieczarki umyć i pokroić,natkę posiekać i wsypać do garnka.Gotować wszystko ok 20 min.Do garnuszka/szklanki wlać wodę,wsypać 2 łyżki mąki i wlać do mięsa z pieczarkami.Doprawić solą i pieprzem.Gotować jeszcze 10-15 min aż sos zgęstnieje.
SMACZNEGO