Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pulpeciki na igle"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 167
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 167
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 221
Składniki
<strong>:</strong>
Wymieszaj mięso z posiekaną cebulą, jajkiem i bułką tartą. Pokrój w kawałki warzywa i czerwoną cebulę. Formuj pulpeciki i nadziewaj na zmianę z warzywami. Posmaruj oliwą i piecz do przyrumienienia w 180°C.Źródło: TV14