Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pstrąg z puree Anny Kaczmarskiej z Łodzi"
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 133
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 36
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6526
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 133
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 36
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6526
Składniki
Do 2 litrów wody dodaj wino, seler, cebulę, marchewkę. Przypraw, gotuj 15 min. Na wywarze ugotuj pstrągi, wyjmij ryby. Groszek ugotuj, odcedź, przypraw.
Żółtka ubij na parze z 2 łyżkami bulionu, dodaj stopione masło, puree z groszku, przypraw. Jeśli danie jest za gęste, wlej trochę wywaru. Puree podaj z pstrągiem.Źródło: Takie jest życie