Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie samo się robi i jest pyszne.
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 40
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 443
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 57
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85661
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 162
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 40
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 443
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 57
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85661
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 162
Składniki
Pstrągi oczyścić, umyć i osuszyć papierowym ręcznikiem. Przygotować miksturę z oleju i przypraw. Posmarować ryby ze wszystkich stron i w środku. Zostawić łyżeczkę mikstury do posmarowania ziemniaków. Pstrągi wstawić do lodówki na ok 20-30 min. Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie. Pokroić w plastry. Cebulę pokroić w piórka. Blaszkę wyłożyć folią aluminiową. Ułożyć ryby, plastry ziemniaków i posolone piórka cebuli. Ziemniaki posmarować resztą oleju. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na 30 min. Gotowe. Rybę skropić sokiem cytrynowym. Można zajadać. Smacznego.