Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Przepis na żeberka chrzanowo-keczupowe"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 31
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 31
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Składniki
Żeberka natrzyj przyprawą do żeberek. Chrzan, sos sojowy, keczup i koncentrat połącz, przypraw.
Zalej żeberka.
Przykryj folią aluminiową. Piecz godzinę w 200°C.
Czas przygotowania: 70 min
Ilość porcji: 2
Cena za porcję: 3,30 złŹródło: Chwila dla Ciebie