Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Przekąska z kozim serkiem i pieczoną papryką"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 14
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 14
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 14
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 14
Składniki
Papryki umyj i włóż do brytfanki. Nastaw piekarnik na temperaturę 180°C i piecz około godziny. Po wyjęciu z pieca przykryj je i odstaw do wystygnięcia. Następnie obierz papryki ze skórki, wyjmij gniazda i pokrój w paski.
Chleb posmaruj serkiem kozim, ułóż na każdej kromce po plasterku papryki. Skrop oliwą z oliwek i wyciśnij przez praskę świeży czosnek. Oprósz solą i pieprzem, a na koniec ozdób kaparami.Źródło: Dobry Tydzień