Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kaloryczny i smaczny obiadek.
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 35
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 20
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 701
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 150
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 81
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 35
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 20
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 701
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 150
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 81
Składniki
Wykonanie: Żołądki dokładnie oczyścić i opłukać, ugotować do miękkości w osolonej wodzie. Następnie odcedzić, pokroić dowolnie i wrzucić do rondelka z przysmażoną na smalcu cebulą. Dodać pokrojone na ćwiartki pieczarki, przez chwilę smażyć, po czym wlać bulion i gotować około pół godziny z listkiem laurowym. Śmietanę rozbełtać z mąką, zaciągnąć potrawkę, przyprawić do smaku. Podawać z pieczywem lub dowolną kaszą.