Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy za oknem pogoda nie rozpieszcza często robię to właśnie danie. Ogórki kiszone nadają mu niecodzienny smak
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2155
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 988
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2155
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 988
Składniki
Obraną z łubin cebulę pokrój w piórka. Kiełbasę pokrój w półplasterki. Cebulę i kiełbasę podsmaż na tłuszczu. Gdy kiełbasa się ładnie zrumieni dodaj pokrojone w plastry pieczarki i marchew (startą na tarce). Poczekaj aż pieczarki odparują nadmiar wody. Do potrawy dodaj starte na tarce ogórki. Dodaj groszek i koncentrat. Dopraw do smaku solą, pieprzem i słodką papryką. Podlej trochę wodą. Duś pod przykryciem ok. 15 minut.