Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 202
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 158
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 202
Składniki
1. marchew obrać, pokroić w plastry, 2. rozgrzać łyżkę oleju, włożyć marchew, poddusić, wlać kilka łyżek gorącej wody, dusić aż marchew zmięknie, 3. pieczarki umyć, pokroić w plastry, dodać wraz z pokrojoną fasolką do marchwi, dodać przyprawy, dusić do miękkości, 4. do potrawki dodać 3-4 łyżki śmietany (wcześniej zahartowanej), oraz pokrojony drobno koperek, zagotować, podawać z ryżem, smacznego