Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Potrawka wieprzowa"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 140
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 126
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 140
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 126
Składniki
Fasolkę szparagową przebierz, umyj i potnij na mniejsze części.
Cebulę posiekaj, ząbki czosnku przeciśnij przez praskę.
Mięso pokrój w kostkę, przesmaż na oleju i zalej taką ilością wody, żeby pokryła całą wieprzowinę. Dopraw solą z pieprzem i gotuj.
Na patelni zeszklij cebulę i czosnek, dodaj fasolkę żółtą i zieloną, a po chwili połącz z mięsem.
Gotuj całość do miękkości. Na koniec zagęść mąką ziemniaczaną.
Czas przygotowania: 44 min, ilość kalorii na 1 porcję: 330. Stopień trudności: łatweŹródło: Telemax