Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla osób lubiących dania jednogarnkowe:)
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 180
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 56
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 143
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 180
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 56
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 143
Składniki
cebulkę zeszklić na oliwie i dodać mięso mielone
do garnka wsypac mieszanke chińską, pokrojony w talarki seler i startą na grubej tarce marchew i pokrojone w plastry pieczarki. Dodac odrobinę oliwy i wszystko dusić. Warzywa nie mogą być jednak za miękkie, powinny być chrupiace.
Do gotowych warzyw dodać mięsko z cebulka, przecier pomidorowy, przeciśniety przez praske czosnek i jeszcze dusić 5 minutek
Przyprawić wszystko do smaku
Można podawać z ryżem lub makaronem lub jeść bez dodatków
SMACZNEGO:)))