Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 76
Polecam.
Odsłon: 90
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 30
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 114
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 76
Polecam.
Odsłon: 90
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 30
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 114
Składniki
Pieczarki umyć, pokroić, usmażyć na oleju z cebulą. Doprawić do smaku.
Z mąki, wody i oleju zrobić ciasto naleśnikowe. Usmażyć placki.
Na każdy naleśnik nałożyć pieczarki i złożyć na 4. Podsmażyć na złoty kolor.
Gotowe naleśniki można ozdobić keczupem i zieleniną. Pyszne.