Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pomidory marynowane z ziołami"
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 46
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 183
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 56
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 130
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 431
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 46
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 183
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 56
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 130
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 431
Składniki
Pomidory umyj, osusz i ponakłuwaj w kilku miejscach wykałaczką, aby nie popękały. Do każdego słoika włóż ząbki czosnku, gałązki ziół i pomidory.
Pieprz, ziele angielskie i kolendrę rozgnieć (przyprawy będą bardziej aromatyczne) i wsyp do słoików. zalewy gotuj, aż do rozpuszczenia się cukru. Gorącą zalej pomidory.
Słoiki zamknij i pasteryzuj 15 minut w 85 st. C. Pomidory będą gotowe po dwóch tygodniach.Źródło: Tele Tydzień