Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może steki z tuńczyka nie są tanią sprawą, jednak czasami można zaszaleć.
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 16
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 22
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85402
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 142
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 180
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 16
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 22
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85402
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 142
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 180
Składniki
Pomidory sparzamy, obieramy ze skóry, usuwamy gniazda nasienne. Rybę mielimy razem z pomidorami, papryką, cebulą i czosnkiem. Do smaku doprawiamy solą, pieprzem, wbijamy jajko, wsypujemy bułkę tartą i dokładnie wyrabiamy. Następnie formujemy kotlety, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym tłuszczu.