Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj w roli głównej polędwiczka. Jak dla mnie jest to jeden z najlepszych kawałków wieprzowiny. Bardzo lubię go przygotowywać. Udało mi się już zrobić polędwiczkę w kurkach, w sosie własnym, ale dzisiaj zapraszam na tradycyjne kotlety w panierce. Wychodzą idealnie, mięso jest kruche, soczyste, niezbyt tłuste, a panierka niezwykle chrupiąca. Spróbujcie sami :)
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1647
Będąc kiedyś w azjatyckiej restauracji jedliśmy pyszne bułki BAO, postanowili...
Odsłon: 96
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 132
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 118
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1647
Będąc kiedyś w azjatyckiej restauracji jedliśmy pyszne bułki BAO, postanowili...
Odsłon: 96
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 132
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 118
Składniki
Mięso umyć i osuszyć. Pokroić na niezbyt cienkie plastry, doprawić solą i pieprzem z każdej strony. Obtoczyć w mące, następnie w roztrzepanym jajku, a na sam koniec w bułce tartej. Smażyć na mocno rozgrzanym oleju przez ok. 10 min (obracając co jakiś czas).
Smacznego :)
:)