Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz nowego przepisu na polędwiczki? Koniecznie musisz wypróbować przepisu poniżej, jest to wspaniały przepis na danie obiadowe. Moja rodzina zawsze się nim zachwyca.
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 157
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 157
Składniki
1. Grzyby zalewam gorącą wodą, moczę. 2. Mięso kroję plastry, delikatnie rozbijam. 3. Do miski wlewam oliwę z oliwek, sos sojowy, wsypuję czosnek, papryki słodką i ostrą, sól, tymianek, mieszam dokładnie, łączę z mięsem. 4. Mięso odstawiam na godzinę, po tym czasie każdy kawałek mięsa panieruję w mące, smażę z każdej strony na rozgrzanym oleju.
5. Na drugą większą patelnię wlewam bulion rosołowy dodaję grzyby razem z wodą z moczenia i gotuję. 6. Do grzybów przekładam usmażone mięso, dalej gotuję około 30 minut.
7. Danie gotowe. 8. Smacznego.