Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam delikatne mięso z polędwiczek, mam już kilka bardzo dobrych przepisów na ich przyrządzenie i właśnie dochodzi do nich kolejny. Tym razem będzie orientalnie, pikantnie i trochę słodko to smaki, które świetnie łączą się z wieprzowiną. Zróbcie, a oblizywanie palców nie będzie końca.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 574
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1527
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 574
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1527
Składniki
1. Mięso kroję w plastry, obsypuje solą oraz pieprzem, następnie smażę z obu stron na rozgrzanym oleju
2. Gdy mięso zmieni kolor, dodaję obraną drobno pokrojoną cebulę, smażę pięć minut, podlewam bulionem, wlewam sos worcestershire, dodaję koncentrat pomidorowy, wsypuję paprykę ostrą, chili i gotuję około 20 minut. 3. Na koniec sos zagęszczam mąką rozrobioną w małej ilości wody, dwie minutki gotuję.
4. Danie gotowe, podaję z ziemniakami lub kopytkami oraz surówką. 5. Smacznego.