Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mięso marynowane w jogurcie i później pieczone w tej marynacie jest pyszne, soczyste i kruche, dodałam niewiele przypraw ponieważ miałam ochotę na taki "prosty smak", ale można zmieniać przyprawy i za każdym razem otrzymamy mięso o innym smaku
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 112
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 161
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 41
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 137
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 112
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 161
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 41
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 137
Składniki
1. polędwicę umyć, obrać z błon, 2. czosnek przecisnąć przez praskę, wymieszać z jogurtem, dodać sól i pieprz, mięso zalać jogurtem, odstawić na noc do lodówki, 3. mięso przełożyć do formy, przykryć folią, piec ok 30 min w 200 st następnie zdjąć folię i piec do zrumienienia, smacznego