Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polędwica wieprzowa ma wiele zastosowań, przygotowuje się ją na różne sposoby: duszone, smażone, a ja zachęcam w sosie barbecue o gęstej konsystencji.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 874
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 16
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 54
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 287
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1712
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 874
To pomysł na pyszne i proste do przygotowania danie, które każdemu zasmakuje....
Odsłon: 16
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 54
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 287
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1712
Składniki
1. Do miski wlewamy oliwę.
2. Dodajmy sos sojowy.
3. Następnie miód
4. Ketchup.
5. Musztardę.
6. Doprawiamy chili, pieprzem oraz cukrem.
7. Dokładnie mieszamy.
8. Z polędwiczek usuwamy błony, kroimy w cztero- centymetrowe plastry, doprawiamy solą.
9. Przekładamy do marynaty i odstawiamy na godzinę.
10. Po tym czasie wyjmujemy mięso z marynaty i prużymy na patelni.
11. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i dodajemy do mięsa.
12. Gdy mięso jest już dobre, przekładamy do naczynia a do sosu który został nam od prużenia dodajemy resztę marynaty.
13. Wlewamy pomidory.
14. Chwilę gotujemy i polewamy sosem polędwiczki. 15. Danie gotowe. 16. Smacznego.