Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie od święta i na co dzień polecam
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 62
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 115
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 62
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 115
Składniki
Polewicę naciąć wzdłuż po środku włożyć do środka ser pokrojony w kostkę spiąć brzegi wykałaczką mięso natrzeć przyprawami z czosnkiem.
Mięso włożyć do naczynia żaroodpornego wcześniej posmarowanego olejem piec w 200stopniach pod przykryciem około 1,5 godziny ,na środkowej półce bez termo obiegu funkcja góra dół należy pamiętać ze każdy piekarnik piecze inaczej .Mięso próbujemy czy jest miękkie w razie potrzeby dopiekamy smacznego