Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciekawie, szybko i w dwóch odsłonach
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 105
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6608
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 171
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1239
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 5804
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 105
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6608
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 171
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1239
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 5804
Składniki
w polędwicy zrobić kieszonkę , wzdłuż oczywiście, wczesniej oprószyć wegetą i lekko pieprzem albo jak kto lubi
kieszonkę ciasno napełnić serem, oliwkami i pomidorami albo czym kto lubi, spiąć koniec i na patelnię, szybko obsmażamy na złoto ze wszystkich stron.
potem w folię alu lub do naczynia żaroodpornego i do piekarnika na 170st/50 min, ja piekę w folii, jest bardziej soczysta. I po robocie!!!
Po upieczeniu kroimy w plastry tak ok 2cm i podajemy na ciepło z ryżem. Ja podaję równiez na zimno, na lodowej sałacie kilka plasterków polanych winegretem SMACZNEGO