Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne:) Choć czas pieczenia jest długi.
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 137
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 40
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6530
Przepis dnia
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 137
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 40
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6530
Składniki
Opłukane mięso pokroić w plastry. Cebulę pokroić w piórka. Dać do miski,dodać resztę przypraw,nie solimy ,dopiero na końcu pieczenia,ponieważ sól spowoduje,że mięso będzie twarde. Wszystko wymieszać i dać na noc do lodówki. Na drugi dzień włączyć piekarnik i ustawić na 160st.Włożyć mięso i piec pod przykryciem 2-2,5 godz. Sprawdzić czy jest miękke,jeśli tak posolić i już bez przykrycia zapiec w 190st.
Smacznego życzę!