Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ziemniaki w innej wersji, jako placuszki, podajemy z surówka np. z kapusty pekińskiej, jabłek,marchewki,
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 17
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 13
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 17
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 13
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Składniki
Ziemniaki gotujemy i przeciskamy przez praskę.Dodajemy jajka, obie maki, mieszamy , dodajemy trochę soli, pieprzu. Zagniatamy ciasto.Podsypując mąką formujemy małe placuszki, do środka wkładamy niewielką ilość farszu, i zalepiamy. Panierujemy w bułce tartej .Smażymy na oleju.