Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smakują
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 147
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 44
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 108
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 147
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 44
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 108
Składniki
Wszystkie składniki oprócz brzoskwini mieszamy ze sobą. Brzoskwinie dzielimy na półplasterki. Placuszki smażymy na suchej teflonowej patelni. Łyżką nakładamy placuszki na gorącą patelnię, na wierzch wciskamy w ciasto po 1-2 brzoskwinie. Smażymy z obu stron. Podajemy z dowolnym sosem lub syropem z agawy (może być miód
więcej przepisów:https://kazimierzdieta.wordpress.com/