Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki te są zdrowe,nic się nie dzieje w naszym organiżmie niepokojącego,a to za sprawą tych właśnie przypraw.
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 22
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6515
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 752
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 148
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1170
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 22
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6515
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 752
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 148
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1170
Składniki
5 dużych ziemniaków trzemy na drobnej tarce dodajemy mąki 2 łyżki,3 ząbki czosnku zmiażdżonego ,2 jajka całe,tymianek odrobinę,bazylii odrobinę,kminek łyżeczkę,czubricę i oregano odrobinę,majeranek 1 łyżeczka sól, pieprz to wszystko wymieszać razem.Na końcu dodać 3 łyżki płatków owsianych, placki wtedy będą chrupiące.
Placki smażymy na patelni .na rozgrzanej oliwie.Kładziemy łyżką małe placuszki i smażymy na brązowy kolor.Placuszki będą chrupiące..