Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki: 2 kg ziemniaków 3 jajka 4 ząbki czosnku 1 mała cebula Sól Pieprz Majeranek Olej Ziemniaki obrać, zetrzeć na drobnych oczkach razem z cebulą i czosnkiem, odsączyć na sitku. Gdy są już odsączone wbić jajka, dodać przyprawy i wymieszać. Smażyć na dobrze rozgrzanym oleju do zarumienienia. Można podawać z sosem koperkowym lub bez żadnych dodatków.
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 63
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 160
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 180
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 63
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 160
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 180
Składniki
Ziemniaki obrać, zetrzeć na drobnych oczkach razem z cebulą i czosnkiem, odsączyć na sitku. Gdy są już odsączone wbić jajka, dodać przyprawy i wymieszać. Smażyć na dobrze rozgrzanym oleju do zarumienienia. Można podawać z sosem koperkowym lub bez żadnych dodatków.