Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i ciekawy mocno doprawiony Placek Drobiowy.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 56
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 67
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 72
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1100
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 256
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 56
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 67
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 72
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1100
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 256
Składniki
► Filety z kurczaka, potarty ser, cebulę i czosnek pokroić w drobną kosteczkę, pieczarki potrzeć na tarce o dużych oczkach. Jajka rozbić, białko osobno ubić później dodać żółtka i / razem zmieszać /. ► Do powstałej masy dodać pozostałe składniki: majonez, koperek, pietruszkę, zioła prowansalskie, mąke ziemniaczaną, olej oraz wegeta do smaku, smażyć z obu stron na oleju.