Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki można podawać z sosem, jogurtem, ketchupem. Doskonale smakują również posypane cukrem.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 68
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 126
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 68
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 126
Składniki
Oczyszczoną dynię zetrzeć na tarce z małymi oczkami.
Do dyni dodać posiekaną drobno cebulę, przeciśnięty przez praskę czosnek, jajka, sól i mąkę. Wymieszać na jednolitą masę. Jeżeli jest za rzadkie dodać więcej mąki.
Smażyć na oleju z obu stron na złoty kolor.