Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, łatwe w wykonaniu, lubiane przez dorosłych i dzieci
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 286
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 4993
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 286
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 4993
Składniki
Filet oczyścić ze skórek i tłuszczu, pokroić w drobną kostkę, posypać vegetą i pieprzem. Odstawić na godzinę w chłodne miejsce. Przygotować ciasto. Jajka roztrzepać i dodawać po łyżce mąki, mieszać żeby ciasto było gładkie ( gęstość jak na naleśniki). Dodać majonez, sól do smaku i mięso, wymieszać. Na patelni rozgrzać tłuszcz kłaść małe porcje jak kotlety mielone i smażyć na złoty kolor.
Podawać z żurawiną lub surówką, ziemniakami lub kaszą