Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNA POTRAWA WARTA SPROBOWANIA...
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 68
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 125
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 68
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 125
Składniki
MIESO POKROIC NA KAWALKI, CEBULE W KOSTKE,ZESZKLIC NA OLEJU, DODAC MIECO I PRZESMAZYC. PAPRYKE POKROIC W KOSTKE, DODAC DO MIESA I CHWILKE PODSMAZYC. RYZ OPLUKAC OSACZYC, WSYPAC DO GARNKA Z MIESEMI WARZYWAMI CHWILE PRZESMAZYC POMIDORY UMYC POKROIC NA KAWALKI. KOSTKE ROSOLOWA ROZPUSCIC W 1L GORACEJ WODY, ZALAC RYZ,ZAGOTOWAC, PRZYPRAWIC GOTOWAC AZ RYZ BEDZIE MIEKI I WCHLONIE WODE DODAC POMIDORY I OREGANO, ZAMIESZAC, GOTOWAC 5-10 MINUT NA MALYM OGNIU, TAK ABY POMIDORY CZESCIOWO SIE ROZGOTOWALY .... SMACZNEGO.