Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 38
Polecam.
Odsłon: 2032
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7231
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 171
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 138
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 38
Polecam.
Odsłon: 2032
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7231
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 171
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 138
Składniki
1. mięso umyć, odkroić kawałki z tłuszczem, smażyć do wytopienia, następnie dodać pozostałe, pokrojone w kostkę mięso, obsmażyć na rumiano, warzywa pokroić, dodać do mięsa, chwilę smazyć razem, przełożyć do garnka, zalać gorącą wodą, dodać łyżkę sosu sojowego i sól, gotować na małym ogniu, gdy mięso zmięknie dodać koncentrat pomidorowy i łyżeczkę pomidorów suszonych, 2. na suchej patelni zrobić zasmażkę z 2 łyżek mąki, jak przestygnie, rozprowadzić zimną wodą, wlać do mięsa, dodać zioła i ostrą paprykę, gotować na małym ogniu (uważać, że się nie przypaliło), na koniec ew jeszcze doprawić 3. ja podałam z kaszą gryczaną, smacznego