Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pikantny gulasz wołowy"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 73
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 132
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 73
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 132
Składniki
Fasolę odcedzić z zalewy, przepłukać, odsączyć. Boczek posiekać.
Na patelni zeszklić posiekaną cebulę z ziołami, czosnkiem i przyprawami, dodać boczek i wołowinę, zrumienić, dodać sos sojowy, cukier, pomidory, dusić pod przykryciem około 20 minut.
Do gulaszu dodać pokrojoną w kosteczkę paprykę, poddusić, dodać fasolę i bulion, gotować ok. 10 minut. Podawać z ryżem albo plackami tortilli.Źródło: Twoje Imperium