Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 58
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 108
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 351
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 58
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 108
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 351
Składniki
1. Cebulę i paprykę pokrój w kostkę lub prążki. 2. Wrzuć na patelnię, zalej szklanką wody i duś aż będą miękkie. 3. Pierś z kurczaka pokrój w kostkę, dodaj 3 łyżki oleju i posyp przyprawą do gyrosa (duś 15 min) 4. Gdy mięso będzie już gotowe dodaj warzywa (jeśli woda do tego czasu nie wyparuje to odlej ją). 5. Torebkę kaszy 100g ugotuj w posolonej wodzie. 6. Do sosu możesz dodac przyprawy wedle uznania. 7. Ogórek kwaszony jako dodatek.