Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka sprawa, tania i smaczna.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 17
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 14
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 17
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 14
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Składniki
Piersi z kurczaka w plastry, oprószyć solą, pieprzem i rozmarynem, odłożyć na chwilę do lodówki.
W tym samym czasie na patelni rozpuścić kostkę rosołową w niecałej szklance wody i dorzucić do niej posiekaną cebulę oraz pokrojone pieczarki. Dusić chwilę pod przykryciem, potem naczynie odkryć i zredukować sos.
Doprawić pieprzem, rozmarynem i jeśli ktoś chce to solą. Włożyć kurczaka do sosu, dusić go, aż będzie miękki. Zaprawić potrawę jogurtem i obficie posypać posiekaną natką pietruszki, wymieszać i podawać