Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pierś z indyka z żurawiną"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 65
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 118
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 65
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 118
Składniki
Mięso natrzyj przyprawą, oprósz pieprzem, majerankiem i papryką. Ułóż w naczyniu do zapiekania i skrop olejem. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 200° C i piecz przez 50 minut.
Wyjmij ostrożnie naczynie do zapiekania i wlej do potrawy 1 szklankę sosu. Rozprowadź go na mięsie i piecz jeszcze przez 5 minut.
Po tym czasie wyjmij mięso, pokrój w cienkie plastry i rozłóż na talerze. Podawaj z żurawiną.Źródło: Na żywo