Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, soczysta, dietetyczna, marynowana pierś z indyka, panierowana w pistacjach, pieczona w piekarniku:) W towarzystwie świetnej surówki z marchwi z dodatkiem czosnku:)
Bardzo prosta zapiekanka, która składa się z kilku podstawowych składników, a...
Odsłon: 163
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 221
Brokułowo-kalafiorowa zapiekanka to wspaniała propozycja na letni obiad dla c...
Odsłon: 903
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 110
Bardzo prosta zapiekanka, która składa się z kilku podstawowych składników, a...
Odsłon: 163
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 221
Brokułowo-kalafiorowa zapiekanka to wspaniała propozycja na letni obiad dla c...
Odsłon: 903
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 110
Składniki
Przygotować marynatę z podanych składników. Umyte i osuszone mięso rozbić delikatnie przez folię, włożyć do marynaty i odstawić na minimum 1 godzinę, a najlepiej na całą noc.
Przygotować surówkę. Marchew zetrzeć na drobnych oczkach, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, oliwę, sok z cytryny, pieprz i sól. Dokładnie wymieszać i odstawić na 30 minut. Udekorować natką.
Zamarynowane mięso panierować w białku i pistacjach. Wstawić do piekarnika nagrzanego do temp. 190 stopni (termoobieg) na 20 minut. SMACZNEGO:)