Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest najlepsze na drugi dzień. Niebo dla podniebienia.
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 109
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14376
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 43
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 49
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 145
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 208
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 109
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14376
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 43
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 49
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 145
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 208
Składniki
Pierś kroimy na małe kawałki, dodajemy oliwę i przyprawy. Wszystko razem mieszamy.
Por-biała część kroimy w wąskie paski, lekko solimy żeby był miękki.
Majonez mieszamy z keczupem w równej proporcji.
Układamy w naczyniu żaroodpornym warstwami: kurczak, por i sos majonezowo-keczupowy. Pieczemy 1godz w temp. 180˚C. Można jeść z ryżem jak i z ziemniakami.